Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


idézetek<33

Valamikor alkonyatkor,TE is fogsz majd sírni,kimész majd a temet  Valamikor alkonyatkor,TE is fogsz majd sírni,kimész majd a temetőbe síromat megnézni.Sírom felett egy halk szó majd halkan azt zengi:Itt nyugszik ki veled boldog akart lenni! 


 Meghalni könyebb mint elválni attól akit nagyon szeretunk.Mert a halál egy csendes álom,de a valóság egy szívtépő fájdalom! 


MÁR NEM GYÖTRÖDSZ A MÚLTON,ÚGY ÉRZED ELFELEDTED ÖT,DE MEGLÁTOD EGY MÁSIK LÁNNYAL,S ÖSSZEDÖL ELKÉPZELT JÖVÖD.NEM SZÁMIT UTÁNA KIVEL VOLTÁL,S MIT TETTÉL NÉLKÜLE,MERT HA ÚJRA LÁTOD FÁJ,S RÁJÖSSZ MILYEN BOLDOG VOLT AMÚLT VELE... 


ÉN MÁR ALSZOM ZÚGÓ LOMB ALATT,Ó NEZAVART MEG ÉDES ÁLMOMAT.


BORULJ SÍROMRA HALKAN CSENDESEN,NE FÉLJ! NEKEM MÁR NEMFÁJ SEMMI SEM!


 VAN AKI KÖNNYEN ELÉRI AZ AKIT SZERET,VAN AKI SÍR SZENVED MIRE ÖVÉ LEHET,. VAN AKI NEVET ,MERT KÖNNYEN TUD FELEDNI,DE VAN AKI MEGHAL MERT NAGYON TUD SZERETNI! 


SZERELMES VOLTAM,DE EGY NAP VÉGET ÉRT,BÁR MEGFOGADTAM,NEM SÍROK SENKIÉRT.MÉGSEM TUDTAM OTT UGY ELHAGYNI,HOGY NELÁSSON UGY HALKAN SIRDOGÁLNI.CSAK ÁLLTUNK EGYMÁSSAL SZEMBEN SZÓTLANUL,ÉS LÁTJAHOGY KÖNNYEM KICSORDUL.,MAJD TETT EGY NÉMA MOZDULATOT FELÉM,S ELINDULT EGY MÁSIK LÁNY FELÉ. 


A LÁNY SZERETTE A FIÚ NEM. A LÁNY FELNÉZETT RÁ A FIÚ NEM.A LÁNY SZERELMET VALLOTT A FIÚ MEGALÁZTA,A LÁNY SÍRT VÉGETTE A FÚ KINEVETTE,A FIÚ CSAK AKKOR JÖTT RÁ MIT TETT,AMIKOR A LÁNY SÍRJÁRA VIRÁGOT TETT.

 Fáj olyant szeretni, akit nem érhetsz el, aki szinte azt sem tudja, hogy létezel. Tudni, hogy nem kellettél neki, érezni, hogy más is szereti, olyan aki el is érheti. Kértem az Istent, engedjen feledni, de az volt a válasz: Téged kell szeretni! 

Búcsúzni könnyű, de feledni nehéz, Mert a szív a múltba ezerszer visszanéz. Meglehet, hogy könnyen nevetve búcsúzunk, Mégis fájni fog, ha újra találkozunk. Nem tudja senki, hogy erről ki tehet, De akkor majd búsan lehajtod a fejed. Megállnál ezerszer, ám mégis tovább lépsz: Mert búcsúzni könnyű, de feledni nehéz Fáj olyat szeretni,kit nemérhetsz el,aki szinte azt sem tudja,hogy létezel,.Tudni,hogy nem kellettél neki,érezni,hogy más is szereti,olyan aki elis érheti. Bün az élet,de meghalni félek,mert van egy fiú akiért élek.Van egy bünöm,mely fáj és éget.Pedig csak 2 szó:SZERETLEK TÉGED 


ESETT AZ ESÖ,S A LÁNY OTT ÁLLT ESETT AZ ESÖ,S MÉG MINDIG CSAK RÁ VÁRT ESETT AZ ESÖ DE AFIÚT NEMÉRDEKELTE,HOGY A LÁNY ODAKINT ÁZOTT ESETT AZ ESÖ S A LÁNY MÁR NAGYON FÁZOTT ESETT AZ ESÖ S A FÖLDRE BORULT ASZÍVE ÚGY FÁJT ESETT AZ ESÖ S A CSEPPEK ÉRINTETTÉKA TESTÉT DE NEMTUDTÁK BEGYÓGYÍTANI SEBZETT LELKÉT ESETT AZ ESÖS TUDTA HOGY A FIÚ ELÁRULTA DE NEHÉZ VOLT ELHINNI HISZ NEMRÉG MÉG OLY GYENGÉDEN CSÓKOLTA ESETT AZ ESÖ S NEM AKARTA ELHINNIHOGY MIT MOST ÉLT ÁT,HOGY AZ LEHET A VALÓSÁG ESIK AZ ESÖ DE ALÁNY MÁR OTT NINCS MERT AZ IGAZI SZERELEM RÁTALÁLT EZ A FIÚ TUDJA,HOGY EZ A LÁNY EGY KINCS S MINDKETTEN TUDJÁK HOGY ILYEN TISZTA SZERELEMMÁR TÖBB A FÖLDÖN NINCS!!!

 "Múlnak a percek, égő szemmel nézek rád. Szótlan csak állok és nézem a könnytől marta szád. Indulnom kéne, de még visszatart egy szó...Némán ölellek. Ez az érzés háborgó folyó." 


„Tudom, hogy nem jössz mégis jó várni, hazudni kell a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Nem mondom azt, hogy szeress, azt sem, hogy gondolj Rám, ha a szíved nem mondja én hiába is mondanám.”


 „Csakhogy épp a gyenge tudjon erős lenni és elmenni, ha az erős túlságosan gyenge ahhoz, hogy a gyengének fájdalmat okozzon.” 


„A tudata egyedül úgy volt képes elviselni a szenvedést, ha kikapcsolta az érzéseit, így a nő minden érzelmét elveszítette.”


 „Lehetetlen még egyszer megszeretni azt, amiből igazán kiszeretett az ember.” „Még most is minden percben hozzád rohannék,még most is így tennék de tévednék.Még most is igaznak hitt minden hazug szó,De a szívem most már tőled fényévekre jár...”


 „Közelebb, egyre közelebb kerülök hozzá, de talán soha nem érhetem el. Talán csak azért közeledünk egymás felé, hogy azután örökre elváljunk.”


 „Akit szeretsz ne hagyd el valakiért, aki tetszik, mert aki tetszik, egyszer elhagy valakiért, akit szeret.”


 "Addig vagy boldog, amíg van aki szeret, aki a bajban megfogja a kezed! És hogy milyen fontos is neked, csak akkor tudod, ha már nincs veled." 


"Az emlékezéshez nem emlék, hanem szeretet kell, s akit szeretünk, azt nem felejtjük el." 


"Megpróbálni elfeledni valakit, akit egyszer szerettél, olyan mintha megpróbálnál emlékezni arra, akit sohasem ismertél." 


"Ne sírj mert vége lett - Mosolyogj, mert megtörtént"


 "Minden történet véget ér valahol, de az életben minden vég valami újnak a kezdete!" 


"Csak azok látják meg a világot a maga valóságában, akiknek a szemét tisztára mosták a könnyek .


"Nem mondom azt, hogy nem tudok nélküled élni. Mert tudok. Csak nem akarok."


 Egy nap megkérded tőlem,hoyg mia fontosabb számomra,te vagy az életem,0n pedig azt válaszolom hogy az életem.Erre te elhagysz...pedig ha tudnád.....TE vagy az ÉLETEM!  

 
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 56109
Hónap: 218
Nap: 9